بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟

قربانیان اپستین علیه مقام قضایی آمریکا؛ «دیدار با بلانچ نمایشی بود»

اپستین قربانیان پرونده اپستین پس از دیدار با «تاد بلانچ»، سرپرست دادستانی آمریکا، این دیدار را «توهین‌آمیز» و «نمایشی» برای جلب آرای اعضای مجلس سنا برای تایید صلاحیتش دانستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 18
کد خبر: ۳۱۳۵۶۲

به گزارش راهبردمعاصر، وب‌سایت آمریکایی اکسیوس، در گزارشی نوشت که بسیاری از قربانیان تجاوزات پرونده جفری اپستین اعلام کردند که جلسه که با «تاد بلانچ»، سرپرست دادستانی آمریکا در روز پنجشنبه گذشته برگزار شد، بیشتر شبیه به یک تشریفات اداری بود تا یک گفتگوی بنیادین و جدی.

قربانیان معتقدند بلانچ زمان زیادی را صرف طفره رفتن کرد و تنها برای جلب رضایت «تام تیلیس»، سناتور جمهوری‌خواه، با برگزاری این جلسه موافقت کرده بود؛ چرا که این سناتور، برگزاری جلسه با قربانیان را شرطِ رای مثبت خود برای تایید صلاحیت بلانچ در کمیته قضایی اعلام کرده بود.

اکسیوس در گزارش خود نوشت که این نشست برای بلانچ، گامی ضروری جهت قطعی کردن آرای لازم برای تصدی ریاست دستگاه قضایی در کشور بود؛ اما برای قربانیان، این رویداد لحظه‌ای تاریخی در مسیر طولانی‌مدت آن‌ها برای دستیابی به عدالت محسوب می‌شد. بر اساس این گزارش، رای مخالف حتی یکی از جمهوری‌خواهان در کمیته قضایی سنا (جایی که تیلیس در آن عضویت دارد) می‌توانست پرونده نامزدی بلانچ را متوقف کند.

«آنی فارمر»، از قربانیان پرونده اپستین گفت که بلانچ «گستاخ، متکبر و بی تعهد نسبت به قربانیان» بوده است و رفتار او با اظهارات عمومی بلانچ در جلسه استماعِ تایید صلاحیتش، تضاد آشکاری دارد.

«دانی پینسکی»، از دیگر قربانیان این پرونده، در مصاحبه با «MS NOW» گفت: با وجود اینکه قبلاً کورسوی امیدی داشتم، اما این نشست اصلاً نتیجه‌بخش نبود.

«الیزابت اشتاین»، دیگر قربانی این پرونده نیز در همسویی با سایر قربانیان در مصاحبه‌ای گفت: کل ماجرا فقط برای این بود که بلانچ بتواند ارتقای شغلی بگیرد. این موضوع هیچ ربطی به ما نداشت و حداقل می‌توان گفت که بسیار ناامیدکننده بود.

با این وجود، سخنگوی وزارت دادگستری، این نشست را «بحثی مقدماتی و سازنده» توصیف کرد که با حضور بلانچ، قربانیان، مقامات ارشد وزارت دادگستری، ماموران ویژه FBI و نمایندگان خدمات قربانیان برگزار شده است.

این سخنگو در بیانیه‌ای به اکسیوس اعلام کرد: «تاد بلانچ به پرسش‌ها پاسخ داد و الزامات ادامه تحقیقات را توضیح داد.» وی قربانیان را به دیدار با بازپرسان FBI به عنوان «گام بعدی» تشویق کرده است.

بلانچ در این جلسه اذعان کرد که نمی‌تواند تضمین کند پرونده‌های قضایی جدیدی تشکیل شود و گفت که وزارت دادگستری بارها اعلام کرده است که در صورت ظهور اطلاعات جدید، تحقیقات بیشتری انجام خواهد داد، اما در حال حاضر دولت شواهدی که بتواند پیگرد قانونی دیگر افراد در حلقه اپستین را پشتیبانی کند، در اختیار ندارد./مشرق

کلمات کلیدی: اپستین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار